tisdag 17 juni 2014

Basic gym kan inte rivas.

Lokalen som huserar Basic gym i ska rivas. Den ligger mitt i ett område som kommunen ska bygga om. Det märkliga är att området ska ha tema idrott och friskvård, så om något skulle passa just där det ligger, så är det Basic gym. Men vem orkar slåss mot byggnadsnämnden? Fattade beslut gäller, huset ligger för nära kanten av en tänkt fotbollsplan - och huset ska rivas under nästa år.

I dag meddelade Jonas att ingen av oss behöver vara oroliga för att våra pengar för gymkorten ska brinna inne. Det var fint av honom att berätta men jag är säker på att ingen av  oss ens har reflekterat över att han och  Christiana någonsin skulle låta oss komma i kläm. Vi litar på att verksamheten fortsätter om det är möjligt. Vi litar på Jonas och Christina, vi litar på CrossFit Kristianstad.

Till alla er som sitter hemma och funderar på att börja träna. Till alla er som funderar på att kanske byta gym. Till alla er som vill utmanas, testa gränser och prestera långt över det du trodde var möjligt. Till alla er som vill hitta nya, oväntade vänner. Låt inte rykten om ett hus som ska rivas stoppa er. Basic gym är inte ett hus. Basic gym kan inte rivas. Ska inte rivas. Basic gym är vänskap, coaching, gemenskap och riktig träning. 

Och såklart. Basic gym är Jonas och Christina. Dit de går -  går vi. Därför kommer Basic att alltid finnas. Vi är många som kan skriva under på att ett medlemskap kan förändra livet. Verkligen förändra livet. Så. Om du är redo. Och vill förändra. I grunden. Varmt välkommen till Basic gym & CrossFit Kristianstad. Det kan finnas några platser kvar i Boxen. Om du har tur.


Basic gym. 


Jag lär mig allt från början.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar