torsdag 28 augusti 2014

Kontroll

Jag har ingen kontroll på smärtan. Ena dagen nästan smärtfri. Nästa dag högt upp på smärtstegen. Början av natten allt ok men vid 03.00 vrider jag mig av ilande smärta genom hela benet upp i ryggen. Morgonen är värst. Innan jag gjort mitt rörlighetsprogram är jag knäckt. Jag är så trött på det här.

Basic gym i kväll. Fullsatt hus. Skratt och kärlek. Även för oss som haltar. Men jag är less på att träna ensam. Det är väl så att universum ger exakt det man behöver. Jag behöver ta mig igenom det här, och det tänker jag göra. 

För ett år sedan var jag tung, trött och hopplös. Jag kunde inte göra en (1) air-squat och jag trodde att jag inte kunde hoppa. Jag var rädd för att springa och jag kunde inte stå upp och ta på mig strumporna. Jag har inte gått hela den här vägen för inget. Jag är snart frisk.

Kvällens träning:  Rodd, rörlighetsträning (axlar, höfter, framsida lår, baksida lår, vrister), biceps curl, musslan, Tabata planka, Tabata FLR och rörlighet igen. Jag kom stel och haltande klockan 17.30 och lämnade varm och mjuk med stadigt steg, klockan 19. Underbart.

Rörelse alltså.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar